Športový deň ,, Športom k objatiu“

Pridal admin 22/09/2018 0 Komentáre Rok 2018,

  Vďaka podpore NSK sa dňa 13.9.2018 uskutočnil deň zameraný na šport a zábavu v našom zariadení a zahájili sme 1. ročník športovej akcie ,, Športom k objatiu“.
Zúčastnili sa ho naši seniori a priatelia nášho zariadenia. Pozvanie prijal aj pán starosta a obyvatelia Dolného Ohaja. Našim cieľom bolo ukázať, že šport a pohyb môžu byť osožné a príjemné v každom veku. Súťažilo sa vo viacerých disciplínach, pričom v troch z nich sa odmeňovalo:
- hod loptičkou do plechoviek
- hod kruhmi na terč
- kop loptou a hokejkou do bránky
Na spríjemnenie dňa bola pripravená disciplína ako hod šípok na terč, túto využili všetci, ktorí majú športového ducha, zapojili sa i zamestnanci a hostia.
  Nenáročné disciplíny zvládli úspešne všetci. Radosť zo súťaženia spečatilo vyhodnotenie tých najlepších. Všetci PSS boli obdarovaní darčekovými balíčkami a traja najlepší z každej súťažnej disciplíny boli odmenení medailami a diplomami.
Slnečné dopoludnie sme si spríjemnili nám všetkým už známou živou hudbou ,, Lipovčanka“ z Lipovej, zabíjačkovými dobrotami, sladkým koláčikom z našej kuchyne. Atmosféra bola veselá, plná smiechu a spevu.
Radostné a spokojné tváre našich PSS nás utvrdili v tom, že 1. ročník športového dňa nebude posledný. Tešíme sa na stretnutie o rok pri ďalšom ročníku.

S úctou


 sociálne pracovníčky
Domu seniorov Dolný ohaj