Vianočný čas sa blíži

Pridal admin 15/12/2017 0 Komentáre Rok 2017,

Vianočný čas sa blíži a cítiť to všade, všetci sa pripravujú na najkrajšie sviatky. V našich srdiečkach zaznieva vianočná nálada, zdobia sa chodby, miestnosti a okolie nášho domu. Všade sa ligocú sviečky, rozvoniava ihličie.

   V nedeľu 10.12.2017 sa naši seniori zúčastnili vianočných trhov, ktoré organizovali zamestnanci obecného úradu v Dolnom Ohaji. Prezentovali smer sa našimi ručne vyrobenými výrobkami. Za peniažky, ktoré naši seniori vyzbierali si kúpili rádio do spoločenskej miestnosti .

    Naši najmenší nám pripravili krásne vianočné - sviatočné predstavenie. Boli v nádherných prestrojeniach ako snehové vločky, medvedíci,  vrany a zvieratká, všetci sa tešili zo zimy a prichádzajúcich Vianoc. Navodili prekrásnu atmosféru. Na záver zaspievali Vianočnú pesničku, a slzy dojatia nedali na seba dlho čakať. Navzájom sme si zaželali láskyplné a požehnané sviatky, odmenili sme ich sladkými dobrotami.

   Po ich odchode sme ešte pobudli s našimi najstaršími, obdarili sme ich vianočnými darčekmi a vyslovili sme navzájom želania šťastia, zdravia, veselosti a spokojnosti v tento blížiaci sa vianočný čas.

     Všetkým našim seniorom, ich príbuzným a známym želáme veselé Vianoce a šťastný Nový rok.


Kolektív zamestnancov
       Domu seniorov Dolný Oha
j